Pang Pang Brewery, Stockholm: det ballaste bryggeriet på Söder

Skräddarsydd Design för ett starkt ID

PangPang, troligen också den ballaste festaurangen på Södermalm i Stockholm, sökte efter en unik och specialdesignad assiett i deras signaturfärg och med deras logotyp. Vi på Norling Studio blev så glada över att få hjälpa till med denna skräddarsydda tallrik. Resultatet blev fantastiskt, och vi är stolta över att ha fått vara med och bidra till restaurangens coola atmosfär.

En design som är en enkel men som sticker ut

Den rosa brämen på assietten framhäver logotypen på ett snyggt och iögonfallande sätt. Assietten harmoniserar perfekt med de övriga tallrikarna i stengods, och vi älskar hur den kompletterar dukningen i sin helhet. Kombinationen av våra favoriter från Farrago- och Archi-kollektionerna, med fokus på grönt och mörkgrått i olika nyanser, skapar en sofistikerad och elegant bordsmiljö. Blandningen av glansiga och matta finishar ger dukningen en extra dimension.

Norling Studio's Kollektioner

På PangPang har man valt att mixa produkter från Norling Studio's Farrago- och Archi-kollektioner. Dessa kollektioner är kända för sina vackra färger och högkvalitativa material, vilket gör dem till det perfekta valet för restauranger som vill skapa en grym matupplevelse. De gröna och mörkgrå nyanserna skapar en harmonisk, minimalistisk och stilfull dukning, medan den rosa assietten med logotypen tillför en personlig touch.

Besök PangPang på Södermalm

Om du gillar bärs (för vi nämnde väl att de brygger sin egen?!), god mat och balla människor så är ett besök på PangPang definitivt något även för dig!