FRAKT INOM SVERIGE

Vi erbjuder fri frakt med DHL på alla ordrar över 1999kr. På övriga ordrar tillkommer en kostnad på 69kr. Leveranstiden är normalt sätt 1-6 arbetsdagar och alla ordrar är spårbara.

RETURER INOM SVERIGE

Det är viktigt för oss på Norling Studio att du är helt nöjd med din beställning. Om det skulle vara så att du av något skäl inte är det, så accepterar vi retur med full återbetalning av köpesumman (exklusive porto) vid retur inom 30 dagar från det att du fick din beställning. För att returen ska tas emot måste du dock först kontakta oss via e-post på info@norlingstudio.com Du får då ett svar med retursedel som kostar 99kr. En retur som kommer till oss utan att vi först blivit kontaktade accepteras inte. Detta gäller utan undantag.

BYTEN INOM SVERIGE

Vid byten gäller samma som för returer, förutom att vi behöver information om vad du önskar byta till. Kontakta oss på info@norlingstudio.com så hjälper vi dig. Om du vill byta debiterar vi inte någon returavgift. 

FRAKT INOM EU

Frakt utanför Sverige (inom EU) kostar 199kr med DHL. Leveranstiden är normalt sätt 1-6 arbetsdagar och alla ordrar är spårbara.

RETURER OCH BYTEN UTANFÖR SVERIGE

Vänligen notera att alla returer som sker från andra länder än Sverige bekostas av dig som kund.

Om ditt land är föremål för tull, vänligen betala ev tullavgifter i förväg så att ditt paket inte blockeras vid ankomst. Norling Studio täcker inte kostnaden för tullavgifter för returvaror, så alla paket som förutsätter betalning vid ankomst kommer att nekas och returneras till avsändaren.

RETURGUIDE - STEG FÖR STEG

  1. Kontakta oss på info@norlingstudio.com med information om ordernummer och vad du vill returnera, så skickar vi dig en retursedel och ev ytterligare information.
  2. Lägg de varor du vill returnera i sin originalförpackning, eller motsvarande, och se till att skicka i ett emballage som skyddar varorna väl.
  3. Skriv ut retursedeln och klistra den på paketet, lämna sedan in till valfritt DHL-ombud.
  4. Så snart vi har tagit emot din retur kommer vi att bekräfta returen via e-post och föra tillbaka köpesumman (exklusive returavgift och eventuellt ursprungligt porto). Håll koll på ditt konto och hör av dig till oss om du inte tagit emot pengarna inom en vecka från det att vi bekräftat mottagande av returen.

De varor som returneras måste vara i perfekt skick, precis som du fick dem levererade.

Om du har funderingar kring detta, tveka inte att kontakta oss på info@norlingstudio.com