Team Norling Studio Camilla Norén Therese Lingegård Karin Cavallin

EN MIXAD TRIO

Stockholmsbaserade Norling Studio består av ett litet team som delar sin passion för design, cool inredning och unika matupplevelser. Vi delar också en förkärlek till det nordiska landskapet och skandinavisk design och brinner för att göra det där lilla extra. Förutom en gedigen kunskap och erfarenhet från restaurangbranschen, har vi tillsammans en bakgrund inom design, mode, inredning och produktion. 

VÅR VISION 

Presentation är A och O för den totala upplevelsen och vår vision är att kunna erbjuda tableware som adderar till redan uttänkta koncept och som får maten att se ännu godare ut. Tillsammans med våra partners och fabriker tar vi fram högkvalitativa produkter med målet att göra riktigt grymma och kompletta matupplevelser tillgängliga för fler restauranger och deras gäster.

FYLLA ETT (HUNGRIGT) GAP

Vi älskar att spendera tid på restauranger med noga genomtänka koncept och med tydliga DNAn. Vi tog den kärleken och paketerade den tillsammans med vår passion för design, mat, och service med målet att fylla ett (hungrigt) gap i marknaden – behovet av att tillhandahålla skräddarsydda tableware-lösningar, detta vad avser såväl färg och form som storlek och känsla.