Team Norling Studio Camilla Norén Therese Lingegård Karin Cavallin

EN MIXAD TRIO

Stockholmsbaserade Norling Studio består av ett litet team som delar sin passion för design, cool inredning och unika matupplevelser. Vi delar också en förkärlek till det nordiska landskapet och skandinavisk design och brinner för att göra det där lilla extra. Förutom en gedigen kunskap och erfarenhet från restaurangbranschen, har vi tillsammans en bakgrund inom design, mode, inredning och produktion. 

VÅR VISION 

Presentation är A och O för den totala upplevelsen och vår vision är att kunna erbjuda tableware som adderar till redan uttänkta koncept och som får maten att se ännu godare ut. Tillsammans med våra partners och fabriker tar vi fram högkvalitativa produkter med målet att göra riktigt grymma och kompletta matupplevelser tillgängliga för fler restauranger och deras gäster.

FYLLA ETT (HUNGRIGT) GAP

Vi älskar att spendera tid på restauranger med noga genomtänka koncept och med tydliga DNAn. Vi tog den kärleken och paketerade den tillsammans med vår passion för design, mat, och service med målet att fylla ett (hungrigt) gap i marknaden – behovet av att tillhandahålla skräddarsydda tableware-lösningar, detta vad avser såväl färg och form som storlek och känsla.

2019-IDAG

Man brukar säga att de bästa idéerna föds ur de svåraste stunderna. Så var det i alla fall för oss på Norling Studio. Den ökända pandemin gav oss oväntade utmaningar som tvingade oss att tänka nytt vilket också skapade nya möjligheter.

När kockarna fick hålla locket på, ville vi erbjuda restaurangkänslan på hemmaplan. Med hela befolkningen i lockdown kunde man inget annat önska än att få skapa sin helt egna restaurang, i hemmaköket. 

Och vad passade då bättre än att uppdatera och investera i nytt tableware? 

Det här blev starten för oss att nå ut till alla hemmakockar och matintresserade entusiaster. Vi kan inte vara gladare över er fantastiska feedback att få vara en del av ert intresse för matlagning, uppläggning och restaurangupplevelser. 

I dag kan man äta på våra tallrikar runt om i Sverige på över 100 olika restauranger. Vi är enormt stolta över att ha en så stor variation av kunder där varje restaurang, kock och gäst är unik på sitt sätt. 

Vårt sortiment är noga sammansatt och under ständig utveckling - och förstås är det framtaget för att hålla över tid. Vi jobbar hårt för att du alltid ska stöta på våra produkter i samband med ett restaurangbesök varesig du är i en storstad eller på mindre orter. Skulle du ha turen att befinna dig i Köpenhamn kan du även där bli serverad på en Norling-tallrik, eller hör och häpna: om du skulle ha vägarna förbi Indien har vi ett spännande samarbete med en distributör som hjälper oss på nya vägar genom den kulinariska världen. Ja det är korrekt, ambitionen är hög och drömmarna är stora och vi är hungriga på att växa både inom Sverige och utanför våra gränser. Vi hoppas du vill vara en del av vår resa.