Hoppa till innehållet

Artikel: Supper, Stockholm/Visby/Åre

Supper, Stockholm/Visby/Åre

Supper, Stockholm/Visby/Åre

Lunch, middag, drinkar – they have it all!

På Supper får du njuta av grym mat i grym miljö! Genierna bakom Supper har lyckats skapa en underbar sydamerikansk vibe med en stämning som nästan går att ta på – vi är enormt stolta över att få vara en del av deras resa.

Stockholm, Visby och Åre

Supper är en mötesplats för både stora och små sällskap där sydamerikanska smaker och gemenskap står i centrum. Det öppna köket skapar en närmare upplevelse mellan gäster och kockar, vilket bidrar till den grymma avslappnade stämningen. Oavsett om du befinner dig i Visby, Åre eller Stockholm är ett besök på Supper ett måste!

Kompis-service!

Förutom att den sydamerikanska maten är grym så är servicen på Supper något utöver det vanliga och vad vi slås av vid varje besök är att personalen tycks ÄLSKA att jobba där. Servicen är varm, vänlig och man känner snabbt att man blir buddies med de som jobbar där.

En mix av Norling Studio stengods, porslin och glas

Allt på Supper är magiskt – det gäller förstås även tallrikarna! Här har man lyckats skapa en superhärlig mix: färggranna och handgjorda glastallrikar, rustikt stengods i poppiga OCH jordnära färger, stengods åt det mer eleganta hållet och så randen förstås – vår Liguria kollektion i porslin gör sig verkligen i denna miljö. Vi har även tagit fram deras ”bastallrik” som pryder alla bord.

Read more

Strandbaden, Falkenberg

Strandbaden, Falkenberg

En drömdestination för alla som älskar en vibig resort där inget lämnats åt slumpen. Otrolig mat intas i fantastiska miljöer, helst efter en drink vid poolen, ett dopp i havet, en padelmatch och ka...

Läs mer
Magpie, Västerås

Magpie, Västerås

Vår första resto i Västerås och troligtvis den bästa. Här serveras utsökt mat med stor fokus på detaljerna. Man känner onekligen glädjen som funnits närvarande i skapandet av både maten och present...

Läs mer